Administration A

Sitter just nu på rast och ska om ungefär fem minuter har Administration A. Vi har en as seg lärare i detta ämnet och hon är verkligen allt annat än glad. Men ja bara att kämpa, men ja det är tur vi bara har henne två lexioner i veckan för annars hade jag inte stått ut. Det går nog inte en lexion utan att hon klagar och hur kul är det att vara där då. Det verkligen suger kort sagt.

Ikväll blir det att träffa älsk och lösa lite problem? Eller jag vet inte men ja känns så iallafall. Efter ett stort missförstånd igår är inget som det borde. Jag var varken på plats eller delaktig i det som kände men endå har jag fått lite skit för det. Så jäkla lågt av människor som måste förstöra för andra säger jag ba. Ingen nämd ingen glömd men du vet du är.

Nu börjar vi lexionen så tjao hörs sen.

Godmorgon.

Godmorgon, har för ungefär femton minuter sen vaknat. Vilket inte var till någon nytta, då vädret ute suger och det ser ut att bli ännu en inne dag. Men det kan behövas, plugghögen är stor just nu så får försöka ta tag i det i några timmar idag. Geografiprov imorgon, som jag redan nu gett upp inför, sen har vi marknadsföringsprov på onsdag som jag satsar högt på  och sist men tyvärr inte minst har jag nog matteprov på fredag. Så segt med andra ord, men ja man ska väl inte klaga. Annars idag blir det mest att vi ska åka hem om en stund mot småland igen, sen mot kvällen blir det kanske att vara med älsk eller någon kompis. En helt okej dag med andra ord.


Hur ser eran söndag ut?

Lycka blandat med hat.

Två veckor sedan jag bloggade sist och mycket har hänt. Dels så har allt med "kvinnan" lagt ner och jag är nu äntligen fri och kan få slappna av. Min "mådåligt period har kommit" och saker såsom att må illa, migrän och vara helt yr är just nu vanlig vardag för mig. Man tar varje dag sakta men säkert, försöker vara i skolan så mycket som möjligt. Eller ja iallafall dom dagarna man inte spyr. Det blir alltid såhär under hösten, allt blir som det inte borde. Men trots det har det hänt mycket bra saker. Jag har blivit utskriven från Barn och Ungdomspsyk i Värnamo helt och hållet nu. Blev det även i våras men har åkt på det igen under sommaren men nu är man återigen fri och man kan känna sig stolt! För som jag har fått kämpa för detta, för att överbevisa för dom att man mår bra är inte lätt. Mycket bråk med älsk senaste tiden också vilket har tagit sjukt mycket på krafterna. Men vi har nu efter allt bestämt att dra ett streck och börja om som om detta inte varit alls. Visst det kommer inte bli exakt som förr men man får försöka bortse från allt det "dumma" som hänt så gått som det går. Nu äre inte många dagar kvar till det blir Jönköpingssjukhus för att träffa narkosläkaren och prata om allt som kommer ske då dom ska operera. Vilket jag ser sjukt mycket fram emot för jag vill bli frisk så att jag snart kan få börja cykla och annat. Men nu ska vi ut och gå, men ska försöka börja blogga regelbundet nu snart igen.

 Ha de bäst alla läsare ♥

Lösenordsskyddat - Skolan.

För att läsa detta inlägget krävs ett lösenord. Om du har det lösenordet kan du klicka HÄR så kommer du direkt till inlägget. Annars får du kommentera detta inlägget så kanske du får lösenordet. Lösenordet är detsamma som det varit på bloggen nu under ett par dagar.

Info.

Mycket har hänt sedan sist, mycket positivt men även lite negativt. Vilket kommer göra att denna bloggen kommer att få lösenord någon dag under veckan. Vill just du fortsätta läsa min blogg och följa mitt liv? Skriv då en kommentar i detta inlägget eller ett epost till sweden.nilsson@live.se så skickar jag det kommande lösenordet.