Renovering av huset.

När detta inlägget kommer upp vid 13.00 börjar renovering av fönstrena i huset på hög nivå. Det som står på schemat är att byta alla tätsningslisterna. För att det i visa rum saknas sådena och nu när det börjar bli kallt blåser det nästan rakt in. Kanske inte så allvarligt men ja det går åt mycket mer värme att värme upp visa rum än normalt. Så för att inte få alldeles för höga elräkningar ska detta fixas idag.

Till Lunch här hemma idag blev det Falukorv, potatis och rotssaksgratäng. Var verkligen hur smaskens som helst. Avancerad mat behöver sällan vara det bästa.

Har även städat klart rummet helt idag, lagt på dom nytvättade mattorna, bäddat rent i sängen och bytt gardiner. Så nu känns det nytt och fräscht där inne igen. Känns alltid bra när man får allt detta gjort för då vet man att man har en vecka till man måste göra det nästa gång. Dock gör jag det inte så grundligt varje gång, men att tvätta mattorna och gardinerna gör jag ungefär en gång i månaden. Visa tycker att det är för mkt, men inte jag. Är man allergisk mot damm som jag så är det nödvändigt.

Senare ikväll blir det Autumm Beach Volley, vad det innebär kan jag förklara efteråt. För det vet jag knappt själv. Vet bara att man ska ha bikini eller astunna kläder på sig nära vid stranden när det är kolsvart och väl där ska vi nog spela volleyboll. Nej jag vet inte så får helt enkelt se vad som händer där nere. Blir nog trevligt iallafall, men jag är tveksam till kläderna vi ska ha. För jag är sjukt förkyld så jag kan knappt andas men ibland får man ha roligt före hälsotänk. Jag ligger hellre imorgon bara jag får ha roligt ikväll. För att vara sjuk jämt suger verkligen.


Sen vill jag även passa på att tacka Rasmus som hjälpt mig med en sak till bloggen. Hans blogg finner ni HÄR.
Kommentarer
Beatrice Jakbobsson [foto] Skriver:

sv. ja det tycker jag :D

2010-10-23 , 13:00:40 | URL: http://beattriicee.blogg.se/
natali Skriver:

okejokej :) , För mig blev det att kolla film och så med min kille ,Vaknade nyss :)

2010-10-23 , 13:15:38 | URL: http://natalinikola.blogg.se/
Caroline =) Skriver:

OJ, det vore jätte snällt! =) Men har du msn? För då kan vi prata mera där om hur jag vill ha min blogg :D Min msn är Dr3amBejb3__@hotmail.com kram på dig snälla tjejen! <3

2010-10-23 , 13:16:59 | URL: http://carolinelovedavid.blogg.se/
Caroline =) Skriver:

Vad bra, hihi :) Jaa jag loggar in senare där, hoppas du är inne då! =) Gud vad glad jag blir när folk vill hjälpa till! :)

2010-10-23 , 13:22:25 | URL: http://carolinelovedavid.blogg.se/
Beatrice Jakbobsson [foto] Skriver:

Donnergymnasiet

christopherpolhem skolan

Säve skolan(stavningen vet jag inte om det är rätt :D)

2010-10-23 , 13:25:58 | URL: http://beattriicee.blogg.se/
Beatrice Jakbobsson [foto] Skriver:

sv. min bror bor 32 km där ifrån :) och om jag bor hemma så ligger det 28 km typ. eller nja typ. men iom jag inte skulle gått donner skulle jag bara ha någtra meter tills skolan :P

2010-10-23 , 13:30:29 | URL: http://beattriicee.blogg.se/
Caroline =) Skriver:

Åååh, vad gullig du är! =) Hehe! Men kolla här, tror du att det går att fixa så att man kan få lite bilder på vänster sidan, för jag är rätt nöjd med min blogg annars. Fast jag vill ändra lite typsnitt och sånt, för det är inte jag nöjd med. Sen vill jag ha en avslutande text också. Som jämt kommer när jag har skrivit ett inlägg :P Hoppas du förstår! Är så överlycklig och dig evigt tacksam för att du hjälper mig =) <3

2010-10-23 , 13:31:47 | URL: http://carolinelovedavid.blogg.se/
Beatrice Jakbobsson [foto] Skriver:

sv: ja :D

2010-10-23 , 13:36:20 | URL: http://beattriicee.blogg.se/
Caroline =) Skriver:

Okej, hihi =) Men vi hörs på msn senare då. Kram på dig! super lycklig!

2010-10-23 , 13:50:30 | URL: http://carolinelovedavid.blogg.se/
Artan Skriver:

Var gärna med i dagens blogg om du redan inte är det!

Puss! :)

2010-10-23 , 15:43:13 | URL: http://artanart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
VIP?

Din e-postadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:


Trackback