Snackat bort några timmar.

Efter att jag gjort alla dagens sysslor är jag nu här igen. Har nu på kvällen träffat två underbara tjejer och snackat bort några timmar, var väl behövligt. Vi snackade om allt mellan himmel och jord och allt känns genast bättre. Om en stund ska jag ringa älskling så ska vi snacka bort några timmar. För jag sover mycket bättre efter att ha pratat med han och han har fått en att slappna av och tänka på mycket trevliga saker. Hinner inte skriva mer nu men ska svara på lite kommentarer lite snabbt annars hör ni mer från mig imorgon efter skolan. Godnatt.

Hösten är här.


Sista dagen i Augusti idag då, och man känner redan nu att hösten här. Fast idag är en riktig sommardag, solen skinner och det för första dagen på länge det är varmt idag. Riktigt skönt är det med andra ord. Man sitter här med musiken på hösta volym med alla fönstrena öppna. Jag kan riktigt känna att vädret får mig att bli piggare. Ute hör man fåglarna kvittra, katten mjaua och bilarna åka förbi en och en. Efter en sömnlös natt är jag idag inte så pigg. Men det ska det bli ändring på, för ikväll ska jag se till att somna tidigt och verkligen njuta av alla timmars sömn man bör ha som människa. Under dagen blir det att plugga lite, prata med kommunen och allt som hör till. Men nu först ska jag och farmor äta av våran hemma gjorda lasange som vi valt att festa till med idag. Jag tror att den kommer bli riktigt god vilket snart kommer visa sig. Lite kort om helgen så har den varit UNDERBAR. Helt underbar, man har verkligen kunnat njuta till max. Det var verkligen vad jag behövde.


Hoppas att ni läsare haft en lika bra helg som jag. ♥

Framme på campingen.

Nu för ungefär en timme sen kom vi fram till platsen vi kommer att spendera helgen på. Dock glömde jag kameran hemma så kommer inte att bli mycket bilder i bloggen veckan framöver heller. Men har många bilder från marknaden och andra tillfällen hemma som jag kommer att bjuda på så småningom. Kvällen kommer att bli lugn, det blir nog mest att umgås med folket. Morgon dagen bjuder på fiske och hel del pluggande för min del. Har inte så mycket läxa kvar då jag gjorde det mesta på öppet tid idag men det lilla jag har kvar ska jag ta tag imorgon så jag inte kommer efter med något. Efter första skolveckan kan jag kortfattat säga att jag trivs! Ja ni hörde rätt, för första gången trivs jag i min skola. Jag har en bra klass där man verkligen kan vara sig själv. Nej nu hinner jag inte skriva mer för nu ska vi ut och gå med hundarna.

Hoppas att ni läsare får en toppen bra helg ♥

Ändrade planer.

Blev tyvärr ingen skola idag och jag är så ledsen för det, jag som vill dit nu för tiden. Men eftersom att jag inte kunde gå fick det bli inställt ganska snabbt efter morgoninlägget. Morgonen spenderas därefter med att klippa av en min strumpa som så vackert hade fastnat i hälen. Jag kunde inte förstå varför så ja efter att får av strumpan en bit såg jag att den satt fast i hälen. Den hade alltså fastnat i mitt skorskavsår. Så med lite is, tårar, ryck, blod och vatten var den några timmar senare borta. Såret är just nu väldigt öppet men ska lägga om det ikväll då det mesta varet har fåt rinna ut. Annars idag har jag mest pluggat, och vilat. Imorgon tar vi nya tag med skolan och kämpar på som bara den fram tills klockan 13 då pappa kommer och hämta mig och vi begär ut på en liten husbils semester. Me like ♥

Våran lilla söta kattunge.

<3

We were young, wild and free <3

Influensan är här.

Efter att ha hållt mig hyfsat frisk nu på sommarlovet slog det i fredags till. Jag ligger nu med influensan. Har spytt till och från i två dygn, hostar, har frysningar, huvudvärk och sjukt ont i öronen. Hatar verkligen att vara sjuk, så får hoppas att detta går över snart. För har trots allt bara en vecka på mig att bli frisk nu innan skolan börjar. Om vi ska skriva lite kort om helgen kan den beskrivas som lugn. Den har bjudit på mycket vila, men har även fått träffa mycket trevligt folk. Ska försöka ladda upp lite bilder från helgen så fort jag blir lite piggare. Pappa kom nyss hem med lite förkylningstabletter, isglass och soppa. Så att jag klarar mig imorgon medans han är på jobbet. För det är typ allt jag får i mig just nu, men det är ju bättre än inget alls. Ne nu ska jag ta och återvända till sängen och fortsätta vila.

Elva dagar kvar.

Ingen uppdatering igår? Jo då kan man fråga sig vad som hände då. Det blev mest att vila upp sig, och umgås med nära och kära. Idag har jag tagit en fri dag och bara varit och badat. Väl när vi simmat jätte långt ut möte vi en älg och jag blev så rädd så jag trodde jag skulle skita på mig. Det blev att snabbt börja simma inåt, och som tur var simmade den åt andra hållet. Såg på facebook att många börjar skolan redan nästa vecka? Vi har faktiskt 11 dagar kvar, Yeah. Även fast jag längtar sjukt mycket till att börja just det här gymnasiet pirrar det sjukt mycket i magen. Men det är väl så det ska kännas, för det är endå ett nytt steg i livet, det är något nytt för oss alla som ska börja på Y - linje. Så jag tror att alla är lika nervösa, och tur det att jag inte är ensam. Imorgon åker vi på en kort resa över helgen. Berättar mer om det när vi kommer hem. Hoppas ni läsare får en toppen helg.

Framsteg sker varje dag.Ännu en dag har nu passerat, inte mycket har hänt. Men en del saker värda att skriva ner så man minns i framtiden. Idag lärde sig våran kattunge att hoppa ur lådan, och idag är hon endast 16 dagar gammal. Wiho det är en stark liten tjej vi fått, hon springer snabbt och sen ramlar hon och upp igen och fortsätter. Ser så gulligt ut. Sen var dom här idag och skulle hämta bilen vi sålt men dom hittade ett fel så det har dom lagat så då kanske dom hämtar den imorgon istället. Känns konstigt att just den bilen ska åka men ja den kan säkert komma till bättre användning där. Sen hade vi stor besök idag och jag bakade blåbärspaj till dom vilket var jätte uppskattat. Slutet på denna dag kommer att tillbringas i sängen, då jag inte är riktigt pigg och vill vara frisk imorgon. Så jag orkar träffa vännerna igen <3 För äntligen kommer alla hem imorgon. Hoppas att ni läsare haft en lika bra dag som jag har haft ♥

Det borde vara mer än ett DNA.

Inget blogginlägg på tre veckor? Ja då kan man undra vad som hänt. Mycket har hänt, det mesta är inget att prata om. En återförening som blev helt fel. Vi är nog inte gjorda för varandra längre, det känns fel att säga så men det är tyvärr sant. Jag kommer alltid att bära dit DNA men den veckan vi sågs var en av dom värsta i mitt liv. Ville knappt själv vara hemma. Men det löser sig för nu är vi här tillbaka i vardagen. Men allt är ännu inte som det ska, pappa började jobba idag. Så nu är hans semester över, vilket känns tungt det också. För det är först nu jag inser att det endast är två veckor kvar tills skolan börjar. Känns både bra och dåligt på samma gång. Den känslan går inte att beskriva. Men något säger mig att starten kommer bli tung i gymnasiet. Jag ser alla läkartider framför mig, dom bara öser in efter en. Jag kommer missa så mycket och det är det jag inte får göra! Men jag ska kämpa för jag ska klara dessa fyra åren så är det bara. Samtidigt som jag måste ta min hälsa före, men man kan alltid plugga nattetid. För när jag väl har bestämt mig för att jag vill klara detta så ska jag faktiskt göra det också. Det är ett av mina största mål i livet. När skolan drar i gång tänker jag börja blogga som vanligt igen, för det är bra att ha ett ställe där man kan gå in då och då och skriva av sig. För det är nämligen det jag vill ha min blogg till. Nu veckorna innan skolan börjar ska jag bara ta hand om mig själv och ta det riktigt lugnt och se till att vara 100% frisk då den drar igång så att jag kan ge järnet en gång för alla! Nu blir det att gå och duscha för att om en stund åka och hälsa på farfar på ålderdomshemmet. Vilket jag inte gjort på över två veckor då annat kommit i mellan. Fy skam på mig, jag som älskar min farfar så <3


(
Svarar på alla kommentarer senare ikväll)