Bilduppdatering.

Här kommer bilderna som är tagena sen vi kom till pappa.
Äntligen framme - bilder från flygresan.

Nu är vi äntligen framme hos pappa i Åbyholm/havrida. Vi kom hem till pappa kring 14 tider.  Vi landade halv tio igår i Göteborg och sen åkte vi bil till Härryda och sovde i husbilen hemma hos Christian , pappas kompis. Idag klev vi upp kring 11 och tog det sjukt lugnt. Sen på vägen hem (16 mil) så stannade vi på Willys och handlade lite och sen på krokskönsfiskecamping och städade ut husbilen så den är redo för nya turer. Då vi kom in var det första vi mötes på en ny kattunge som nyligen fyllt 8 veckor jag har aldrig sett den förut men så fort man tagit av sig skorna så var den i fullgång och lekte med ens skor. Skorna med snören och rosetter får man nog ta upp på rummet så den inte förstör dom. Då vi kom hem startade pappa grillen direkt så vi har grillat lite. Här nedan kommer lite bilder. Jag lägger inte in alla då jag sitter på det mobila internet då åskan har tagit pappas hemmainternet.Bilder tagena hemma hos pappa kommer senare. För det mobila internet går jätte sakta och nu ska vi åka till värnamo och hämta det nya modemet. Så mer bilder kommer.

Söndagen den 5 juli - dagen är inne!

Idag är den efterlängtade dagen inne. Idag bär det av från Umeå och vidare mot söder med lillebror. Just nu sitter man här och räcker minuter och sekunder för man längtar så mycket! Det är helt otroligt att något som att få åka till pappa igen kan vara så stort. Lillebror som inte träffat han på ett tag längtar såklart minst lika mycket som jag! Om ungefär fem timmar beger vi oss mot stan och där ska vi äta lite och sedan blir det vidare med flygbussen mot Alvik! Jag är så längstansfull. För en gång skull ska jag och min lillebror få vara själva och ta oss igenom något han inte vågat göra förut. Det är ett stort kliv men han är så otroligt duktig så han kommer klara detta galant! Klockan 19.40 lyfter planet från Alvik och varje sekund dit kommer jag längta bara mer och mer! VI är framme ganska sent och då kommer pappa att hämta oss med Christians volvo på flyget. Sen åker vi hem till Christian i Härryda och träffar han lite. Sen bär det av hemmet mot pappa med husbilen! För pappa har nämligen varit hos Christian och sovit i sin husbil och så har dom umgåts lite. Christians skratt går aldrig att ta miste på. Bara man hör det så vet man att han är i närheten.

Lördagen den 4 juli.

Idag vaknade jag klockan 8. Riktigt tidigt för att vara jag. Jag brukar sova till 11-12. Dagen har spenderats på Östra Ersboda med Christoffer. Det vi gjorde var inte direkt något vidare roligt men vi fick till många ljuva skratt endå. Efter att ha varit på Östra Ersboda så for vi ner på stan och där träffade man dom andra. Sen kom polisen och Emil fick följa eftersom deras misstankar om vad han gjorde där var stora. Egentligen vet jag inte så mycket om det men jag tror att det var för att en annan människa muttade han med pengar för att han skulle utförra olika saker. Men polisen var snabb med att ta saken i deras händer så inget hann hände. Sen väl hemma har jag försökt att packa det sista för att vi åker ju imorgon. Men det är inte det lättaste för man intalar sig själv att man inte ska ha med sig mer men endå blir väskan bara mer och mer överfull.

Sen har man nyligen sett på sällskapsresan. Filmen blir bara bättre och bättre för varje gång. Själv så har jag sällskapsresan med "vad fan jag var ju nykter i morse" som ringsignal.


En kort snutt från filmen.

Fredagen den 3 juli.

Igår firade vi då lillebror Andreas födelsedag. Då vi fyller åt brukar vi få välja någon slags middag och efterrätt. För att inte klaga men han valde " chili con carne " det är det värsta jag vet efter blodpudding. Men ja det var ju hans dag och jag kunde ju bara laga annan mat. Idag har packningen varit på hög nivå. Eftersom vi åker på söndag och ska vara borta i nästan 1 månad så det lär ju behövas en massa saker. Jag har säkert glömt mycket men nu är resväskan så full att den knappt går att stänga. Kanske får packa upp en tredje gång och kolla om det är något som kan få stanna hemma. Imorgon blir det att packa det sista. För sen på söndag finns det ingen tid för sånt då hela dagen kommer åt att tillbringas med mamma och den delen av familjen och att fixa iordning sig inför flygresan! Jag lägger in en snabbbild på hur överfull resväskan är, men ja lite till måste få plats! Det är ett stort måste då jag varken packat hygiensaker eller något! Annars får jag ta en liten väska som handbagage men det får väl gå det också!Har endast hört låten en gång men jag gillade den faktiskt.

Längtar sjukt mycket.

Söndagen den 5 juli klockan 19.25 flyger vi till Göteborg. Denna gången slipper jag nämligen flyga själv för denna gången ska min lillebror Andreas följa med. Det var dock ett bra tag sedan han var hos pappa men detta ska nog bli jätte trevligt. Just nu blir det att packa dom sista dagarna. Men även att fira Andreas födelsedag som är imorgon den  2 juli.Flygtider:

Från: Umeå ( Alvikflygplats) 19.25
Till: Stockholm (Brommaflygplats) 20.30
Från: Stockholm (Brommaflygplats) 20.45
Till: Göteborg ( Landvetterflyglats) 21.40


En låt jag hittade på datorn, kanske inte den bästa men den duger.