Tack för tiden! :/

TEXTEN ÄR NU RADERAD.Uppdatering 18/10 klockan 06.30: Jag trodde inte detta om dig, att du kunde göra såhär. Dina kompisar smsar mig och förklarar hela tiden att detta inte är mitt fel. Men hur ska jag veta? Hur ska jag veta hur du känner inför det här. Men om det alla säger stämmer så tycker jag att det är sjukt. Sex månader, sex månader, det är lång tid? Olle och Erik säger dock att ryktena inte stämmer men jag vet inte, kanske vill dom bara försvara dig. Samtidigt som jag tror på dom mer än dig just nu. Vem var tjejen som smsa min kompis och fråga henne om hon kände mig? Vem var personen som ringde mig och sa att du var hemskt leden för det som hade hänt och det du hade gjort? Frågeteckna bara ökar, samtidigt som jag nu känner att det är skönt att detta är över. För att gå och bära på detta länge till hade aldrig gått. Ska träffa Olle och Erik idag och prata med dom för att dom ville det. Jag hoppas det inte är om dig för det orkar jag inte höra. För just nu är ilskan stor efter denna natten! Jag vet att du kommer läsa det här och jag vill inte att du kommenterar detta, för det är nog nu. Detta var droppen!
Kommentarer
sandra Skriver:

sv: nej det har inte kommit någon snö ännu som tur är :) hos dig då?

2010-10-17 , 20:51:08 | URL: http://sandroou.blogg.se/
Caroline Skriver:

skolan, plugg och stan :) själv? :D

2010-10-17 , 21:57:21 | URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
JNY © Skriver:

hehe nej vi har ingen snö här ännu, men längtar till första snönn ;D har ni? :)

2010-10-17 , 22:13:12 | URL: http://duvethonjny.blogg.se/
mathilda Skriver:

njej det har vi inte , ingen snö först i dec typ XD ni då?

2010-10-18 , 22:18:55 | URL: http://mathildatyyne.blogg.se/
S A N N A S . R U M Skriver:

Vet inte vad det handlar om, men det låter som otrohet. Det är verkligen det värsta som finns. Var själv utsatt för det en längre tid. Det värsta för mig var inte att han hade varit med någon annan, utan att han hade ljugit för mig så länge.Hoppas att det löser sig, och att du går ur detta problem starkare! (:

2010-10-19 , 12:19:59 | URL: http://sannasrum.se
Emma Skriver:

Aw, det skulle vara jätte snällt :) Jag vet typ hur jag vill ha den.

2010-10-19 , 16:19:19 | URL: http://emmaelisabets.blogg.se/
Caroline =) Skriver:

Kikade runt här på någras bloggar, så kom jag till din. Jättefin bloggdesign, kram på dig! Hoppas att detta löser sig

2010-10-19 , 20:44:24 | URL: http://carolinelovedavid.blogg.se/
S A N N A S . R U M Skriver:

Det förstår jag. Svartsjuka tar lätt över i förhållanden man har senare i livet. Jag har dock, utefter de erfarenheter jag har, lärt mig att den som är otrogen mot mig inte är värd mig och att jag är en grymt mycket bättre människa än den personen själv. Jag försöker leva efter det, och varje gång jag blir rädd att min kille (är singel nu, men har haft kille nästan konstant de senaste 4,5 åren) ska göra något med någon annan så intalar jag mig själv att det är hans problem att han är så jävla patetisk, och det fungerar - det lägger band på känslorna i alla fall för stunden.Det är bara bra med mig (: Hoppas att det är bra med dig också, eller i alla fall bättre!

2010-10-20 , 17:14:08 | URL: http://sannasrum.se
J I L L I Z Skriver:

HEJSAN, KOLLA IN MIN DAGENS BLOGG TÄVLING PÅ MIN BLOGG, OCH VINN EN LÄNKNING PÅ MIN BLOGG, JAG LIGGER MED PÅ LISTAN MEST AKTIVA, OCH HAR RUNT 800 LÄSARE PER DAG, VILKET DU OCKSP KANSKE FÅR TILLGÅNG TILL OM DU VINNER! LYCKA TILL!

2010-10-20 , 17:19:20 | URL: http://jilliz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
VIP?

Din e-postadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:


Trackback