De fem punkterna.

Sjukhuset har gått bra bägge dagarna. Dock lite dumma besked man fått men ja det är ju bättre att få reda på det än att gå vidare och må som jag gjort senaste året. Men nu ska vi skriva om det för det blir bara negativt.
 
Skolan, den flyter på som vanligt? Huh? Ja faktikst så har det blivit som det är i den "förbjudna skolan". Ni som vet vad det menas förstår också hur det är. Men man år ta en dag i taget och kämpa på endå.

Ang. Bloggdesignen så har bloggen  nu fått en ny look. Enda som kommer ändras nu i efterhand är headern. Som endast är här tillfällig. Den riktiga väntas kommer upp under höstlovet.

Inte så mycket bilder i bloggen? Varför? Jo för nu har vi fått skoldatorer och där kan man inte lägga in bilder från min kamera. Men det problemet blir snart löst då jag har beställt en adapter med USB intag så att det kommer funka även på denna datorn. Tills dess? Jo då blir bloggen helt enkelt tråkig och full med text. Men efter det så blir det massa utav bildbomber.

Vad händer nu i helgen? Jo jag befinner mig på en plats några mil hemifrån med en underbar människa och denna helgen har inte kunnat få en bättre start. So Happy!

Kommentarer
sandra Skriver:

sv: har tvättstuga snart och sen ikväll ska jag fira en kompis som fyllt 20 :) vad ska du själv göra?

2010-10-09 , 13:14:31 | URL: http://sandroou.blogg.se/
sandra Skriver:

okeej härligt :)

2010-10-09 , 19:49:13 | URL: http://sandroou.blogg.se/
sandra Skriver:

sv: hehe aa :)

2010-10-09 , 19:53:18 | URL: http://sandroou.blogg.se/
sandra Skriver:

sv: festen var riktigt kul :) gick och la mig vid 8 i morse.

2010-10-10 , 19:58:21 | URL: http://sandroou.blogg.se/
sandra Skriver:

sV: jo :)

hur har din dag varit?

2010-10-10 , 20:09:17 | URL: http://sandroou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
VIP?

Din e-postadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:


Trackback